Lattioihin pintaa

(Vaikka tämä ja tulevat kirjoitukset onkin kirjoitettu 2015, päivään nämä sinne ajankohtaan jolloin nämä tapahtuivat, jotta ne blogissa näkyisivät järkevässä järjestyksessä. Pari vuotta meni rakentamisen rasituksista ja traumoista toipumiseen, jotta taas jaksoin tänne jotain muistella…)

Laittelin makuuhuoneisiin laminaatteja, ja isä ja isän serkku parkettia olohuoneeseen, keittiöön ja auloihin. Enpä ollut ennen laminaattia laittanut, mutta äkkiä sen oppi ja nopeasti tuli lattiaa valmiiksi. Laminaatti oli Pergon suhteellisen edullista tummanruskeaa puukuvioista, aika muovisen tuntuinen pinta siinä on, mutta eiköhän se aja asiansa.

Parketiksi valitsimme Karelian Saima Lumen lukkopontilla, koska se nyt vaan oli niin hienon näköistä. Koivuparketin kestävyys kyllä arveluttaa. Mietimme myös pitkään pannako keittiöön parkettia vai laattaa, mutta päädyimme sitten lopulta tosiaan parkettiin. Saapa nähdä kuinka tulee kestämään keittiöolosuhteita.

Mittailimme lattiaa ennen asennusta ja betonipinta vaikutti riittävän tasaiselta asennusalustalta, kun vaan erinäisistä kohdista ensin hiottiin kumpuja pois. Helpommalla olisi kyllä varmaan päässyt (ja paremman lopputuloksen saanut), kun olisi suosiolla vetänyt tasoitteen pintaan ensin, mutta näin nyt tuli tehtyä.

Kategoria(t): Rakentaminen Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s