Maalia seinille

Sisäseinät on nyt maalattu. Saimme viimein päätettyä sävyt, ja maalaritkin saimme viimein paikalle maalaamaan. Seinät ovat enimmäkseen valkoisia (sävy Kalla), mutta muutamalla seinällä on sävynä harmaanruskehtava Shaali.

Takan tausta olisi vielä tarkoitus käsitellä Tikkurilan Tunto Hienolla. Ihan emme ole tyytyväisiä tuohon Shaaliin takan takana, koska se tuntuu vievän takan mustuudesta terän, joten varmaan muutamme senkin valkoiseksi.

Olohuoneen ehjä seinä, joka jatkuu portaikkoon, on tuottanut ongelmia värivalinnoissa. Ajattelimme, että yksivärinen seinä on tylsä, joten päätimme maalata sen Shaalilla ja vetää päälle Harmony Kuviointimaalilla ruskeampaa Vulkaniittia. Mutta koepalassa lopputulos näytti aika kauhealta, kuin olisi kuravettä roiskittu, joten seinä saa nyt olla vaan yksivärinen Shaali.

Hiukan oli vaikeaa keksiä millä maalilla seinät kannattaisi maalata, kun vaihtoehtoja on jo Tikkurillallakin varmaan tusina, ja muut valmistajat päälle. Shaaliseiniin pantiin Harmonyä, kun Tikkurilan kuviointimaaliohjeissa käytettiin sitä ja tarkoitus oli kuviomaalata. Valkoisiin seiniin ajattelimme panna Jokeria, mutta kukaan kauppias ei ollut oikein halukas myymään sitä, joten päädyttiin panemaan Teknoksen Ekora 7:aa. Sitä sai kätevästi 20 litran pöniköissä.

 

Kategoria(t): Rakentaminen Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s