Laattaa

Pitkällisen laattojenvalintaprosessin jälkeen saimme kuin saimmekin laatat valittua, ja nyt ne jo ovat seinillä ja lattioissa, ainakin enimmäkseen. Laatat otimme Laattakeskuksesta.

Laatoittajat tekivät muuten ihan hyvää jälkeä, paitsi pesuhuoneen lattiassa eivät saaneet laattoja osumaan minkään seinän mukaan linjaan. Pesuhuoneen neljästä seinästä kaksi on muurarin jäljiltä enemmän tai vähemmän vinksallaan, mutta mielestäni laatat olisi ollut mahdollista laittaa edes kahden suoran seinän mukaan linjaan, mutta ei. Mietimme jo teettämistä uusiksi, mutta päätimme lopulta ettei kannata purkaa. Eipä se saumausten jälkeen niin pahasti pistä silmään. Samaisen pesuhuoneen suihkuseinän laattajaon olisin itse valinnut toisin, nyt siellä on molemmissa reunoissa kapeat soirot. Sama homma siinäkin, saumauksen jälkeen sitä ei ehkä niin pane merkille.

Laattoja ei ole vielä putsattu saumauksen jäljiltä, joten siksi ovat vielä aika suttuisia.

Kategoria(t): Rakentaminen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Laattaa

  1. jarsu sanoo:

    Kyllä muuten olikin hirveä homma lattialaattojen putsaamisessa saumalaastista. Laatat ovat aika karheita, ja saumalaasti oli kivasti tarttunut pintaan kiinni. Moneen kertaan sai jynssätä että sai niistä siedettävän näköisiä. Olisi pitänyt käsitellä suoja-aineella ennen saumausta, mutta eipä nämä asentajatkaan sellaisesta mitään sanoneet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s