Väliseiniä syntyy

Alakertaan on ahkeroitu väliseinät koko lailla tasoitusta vaille valmiiksi, ja kattokin on jo levytetty. Jonkunmoisen jahkailun jälkeen valitsimme alakerran katoksi roiskemaalatut kipsilevyt, paitsi pukuhuone/pesuhuone/sauna -akselille tulee puupaneelia. Yläkerran kattoon tulee paneelia.

Sähkärit ovat taas käyneet muutamana päivänä vetämässä johtoja seiniin ja kattoihin, putkimiehet vastaavasti putkia ja jakotukkeja, lukkoseppä kävi laittamassa lukkoja oviin ja nyt ovat jo tasoitemiehetkin tulleet hommiin, vaikkei ehkä ihan vielä olisi niin valmista ollutkaan. Kaikenlaista aikaa vievää lisäpuuhaa sitä vaan on väliseinien teossakin, esimerkiksi keskuspölynimurin putkien vetämistä ja ilmanvaihtoputkien kotelointeja. Puuhaa on ollut myös kiviseinillä, sähkö- ja vesiputkien roilotuksia ja rasianpaikkojen koloamista.

Portaikon seiniä ei vielä voi levyttää, kun tarkoitus on upottaa seinään valoja joka toisen portaan kohdalle, mutta emme vielä tiedä portaiden mittoja kun vasta reilu viikko sitten saimme aikaiseksi kysellä tarjouksia niistä.

 

Yläkerrassakin on jo väliseinärungot enimmäkseen paikoillaan ja varmaan niihin lähipäivinä Pete läiskii levyt paikoilleen. Vielä olisi muuraushommaakin, kun Weberin valmishormi oli vähän leveämpi kuin kuviin piirretty tiilihormi, eikä takka ihan mahdukaan nykyisen tiiliseinän matkalle, joten sen jatkeeksi ajalteltu puuseinä tehdäänkin kivestä.

Kategoria(t): Rakentaminen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s