Valua odotellessa

Valua edeltävät toimet saatiin hyvin tehtyä, eli putkimies kävi vetämässä viemärit ja vesijohdot lattiaan, sähkömies sähköputket, lattialämmitysmies lattialämmitysputket, timpuri topparit aukkojen ympärille ynnä muuta tarvittavaa. Valunhan piti olla keskiviikkona, mutta kovan pakkasen vuoksi se siirtyi tulevalle maanantaille.

Muuraritkin ovat jälleen ehtineet työmaallemme ja saunaosaston muuraus on edistynyt, muttei vielä valmistunut. Ensin ei ollut tarpeeksi tiiliä kannettuna sisälle, ja viimeksi oli loppunut laasti kesken. Nyt pitäisi olla molempia tarpeeksi, joten toivottavasti tulevat vielä paikalle tekemään homman loppuun. Saunaosaston muurauksen aloitti poika-muurari, eikä tehnyt järin hyvää jälkeä, esimerkiksi ovenpielestä piti purkaa muutama tiili, kun olivat niin vinossa. Isä-muurari on nyt ollut tekemässä loppuosaa, toivottavasti tulos on parempi.

Valun myöhästymisen vuoksi Henkka lähti välillä toiselle työmaalle, mutta ennen lähtöään hän ehti tehdä alakertaan väliseinärunkoja. Sähkäri pääsee laittamaan niihin rasiat

Kategoria(t): Rakentaminen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s