Luonnokset, joihin olemme tyytyväiset

Saimme eilen uudet luonnokset, joissa on hyvin huomioitu viimeisimmät muutostoiveemme:

Yläkerta

Kellarikerros

Yläkerrassa vessa siirrettiin sisäänkäynnin lähelle, niin pääsee sinne kätevästi kotiin tullessa. Takka siirtyi keittiön luokse ja siten saatiin enemmän yhtenäistä seinätilaa olohuoneeseen. Isoon makuuhuoneeseen tuli vaatehuone, kun kaappitilaa oli aiemmin hieman liian vähän.

Alakerrassa KHH sai lisää tilaa, niin mahtuu tasolle myös mankeli ja jää vielä laskutilaakin. Vaatehuone siinä lähti, mutta aika hyvin siellä silti kaappitilaa vielä on. Saunaosastokin koki muutoksia, kiuas on nyt perinteistä mallia aiemman seinän toiselta puolelta syötettävän sijaan. Pesuhuone pieneni, mutta eiköhän sinne vielä mahdu.

Talo piteni vajaat puoli metriä, ja pinta-alaa tuli muutama neliö lisää. Näyttäisi nyt kyllä aika toimivalta, joten näillä mennään ja jatketaan julkisivuja suunnittelemaan.

Kategoria(t): Suunnittelu Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s