Sähköjohtoa ja talon paikkaa

Muutaman viikon tauon jälkeen kävin tontilla, ja yllättäen siellä olikin jo kaivuutyöt alkaneet. Nimittäin sähköyhtiön urakoitsija oli kaivanut kaapelin pylväästä tien vierustaa pitkin tonttimme nurkalle ja oli jo peittämässä kaivantoa.

Tykötarpeita odottamassa pääsyä maan uumeniin.

Loppumatka vedetään sitten tien teon yhteydessä tien alle.

Olihan siellä Heimo ja arkkitehditkin mukana talon paikkaa katsomassa ja jonkinasteinen selvyys siitä löytyikin. Toivottavasti se  nyt siihen asettuisi korkeuksienkin puolesta. Autotallia ehdotettiin hieman kauemmas ja alemmas, jossa sille kyllä olisi tilaa ihan hyvin, mutta kävelymatkaa ylämäkeen pääovelle tulee enemmän.

Keskustelimme myös pohjapiirroksesta. Verstaan puoleisen päädyn syvennys kuulemma näyttäisi hyvältä ja keventäisi näkymää, ja antaisi kellarikerroksen ulkoverhoukselle luontevan katkaisukohdan. Saunan kiukaan voisi siirtää ulkoseinän puoleiseen nurkaan, jolloin siihen saisi tavallisen kiukaan. Takkaa ei silloin olohuoneeseen oikein sille kohtaa saisi, vaan se tulisi keittiön lähelle puuhellan hormin yhteyteen. Makuuhuoneisiin on vähän hankala saada seinään upotettuja kaappeja mahtumaan. Keittiötä lupasivat vielä miettiä ja lähettää huomenna uusia kuvia.

Kategoria(t): Suunnittelu Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s