Pohjapiirros valmistui

Säädimme vielä muutaman kierroksen verran pohjapiirrosta, ja nyt olemme siihen niin tyytyväisiä, että annoimme talotehtaalle luvan piirtää rakennuslupakuvat sen mukaisiksi.

Pesuhuoneen vessasta ja vaatehuoneesta lohkaistiin palanen kodinhoitohuoneen puolelle, jolloin sinne saatiin tilaa pyykin kuivaukselle. Samalla laitettiin kulku vaatehuoneeseen sisäkautta ja oven pieleen vielä yksi kaappi kompensoimaan oviaukon viemää kaappitilaa.

Ulko-oviksi ajattelimme Kaskipuun Kero-, Kaise 1- ja Kursu-ovia, mutta niistä tulisi aika paljon lisähintaa perusmalleihin verrattuna, joten sitä täytyy vielä sulatella.

Ulkoverhoukseksi otimme 28×170-millistä paneelia, arkkitehdin suunnitelmien mukaan osalle seinistä pystyyn ja osalle vaakaan. Noin leveää pystypaneelia emme ole missään nähneet, mutta toivottavasti se näyttää hyvältä.

Kategoria(t): Suunnittelu Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Pohjapiirros valmistui

  1. Ansku sanoo:

    Hyvältä näyttää ratkaisu tuohon khh-vessaan, ei ole vessa yhtään hallitsevana osana. Ja pyykinkuivaustila on näppärä idea, ei tarvi törmäillä telineeseen keskellä huonetta =)

    • jarsu sanoo:

      Kiitoksia kommenteista, Ansku! Kuten uusimmasta kirjoituksesta näkyy, saatamme valitettavasti joutua hylkäämään tämänkin pohjapiirroksen 😦

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s