Uutiset ja sää

Monella rintamalla tapahtuu.

Talomyyjä lähetti luonnoskuvat postissa Mittavan suunnittelijalle, joka siirsi ne omaan järjestelmäänsä ja lähetti meille postissa uudet kuvat. Saatekirjeessä kehotettiin merkkaamaan niihin punakynällä muutettavat kohdat ja lähettämään takaisin, mutta päätimme kuitenkin lähettää kommentit sähköpostilla ja soittaa perään. Sori, Itella.

Suunnittelija tekikin liudan haluamiamme muutoksia jo samana päivänä ja lähetti uudet kuvat sähköpostilla, ja pyynnöstämme myös pyöriteltävänä 3D-mallina. Kiitettävän ripeää toimintaa.

Kylppäri-sauna-khh-kompleksin mittasuhteita on hieman säädetty, mutta muuten se on ennallaan. Täytyy viikonloppuna vielä pähkäillä sitä. Mittavan suunnittelija totesi, että taloon on tarvittaessa saatava pyörätuolikelpoinen vessa, eli 130 cm halkaisijaltaan oleva ympyrä pitäisi mahtua vessaan. Ehkä joudumme yhdistämään kylppärin ja vessan, kuten Taloteko ehdotti, vaikka se sydäntäni riipiikin. Kyllä en haluaisi pyttyä pesutilaan.

Tarjouspyyntöjäkin olemme jälleen lähettäneet. LVI-suunnittelijoista yksi lähetti tarjouksen kymmenessä minuutissa, toinen samana iltana ja kolmas ei ole vastannut mitään. Saman hintaisia olivat nuo kaksi, valitsimme summamutikassa toisen.

Muutaman sähkösuunnittelijan kanssa olemme olleet puheissa, mutta tarjouksia vielä odotellaan.

Yksi peltiseppä kyseli lisätietoja katosta ja antoi alustavaa hinta-arviota. Aika tyyriiltä tuntui äkkisestään, mutta odotellaan nyt vielä muita tarjouksia. Kuulemma kannattaa kuukauden sisään tehdä sopimus jos vielä heiltä haluaa kesäksi katon. Toinen kattofirma ilmoitti etteivät tee konesaumattuja kattoja.

Ja lopuksi sää. Öisin on vielä ollut aika koviakin pakkasia, mutta päivisin aurinko lämmittää jo siihen malliin, että taitaa lumet lähteä lähiviikkoina. Erään maanrakennusurakoitsijan toive päästä hommiin lumien ollessa vielä maassa ei taida toteutua. Muutenkin viikot menevät sellaista vauhtia että hirvittää. Jos huhtikuussa saisi rakennusluvan, niin toivottavasti ehdimme saada maansiirtotyöt ja perustukset tehtyä ennen juhannusta. Huhtikuukin vaan on ennen kuin huomaakaan.

Kategoria(t): Suunnittelu Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s