Talo alkaa hahmottua

Toimiva pohjaratkaisu siis löytyi viimein. Jihuu! Tulevan vastaavan mestarinkin mielestä pohja on ok. Perustustavaksi hän suositteli maanvaraista laattaa.

Eilen käytiin J:n kanssa tontilla mittailemassa ja hahmottelemassa talon paikkaa. Lunta oli metsässä ihan kiitettävän paljon, joten lumikengät tulivat tarpeeseen. Toisaalta lumisessa metsässä maasto näytti selkeämmältä kuin kesän vehreydessä. Saimme merkattua talon seinät aurauskepeillä ja punaisella nauhalla. Siinä sitä sitten seisoskeltiin tulevan talon terassin paikalla ja katseltiin näkymiä metsään ja pellolle.

Seuraavaksi on vuorossa tarjouspyyntöjen lähettäminen talotoimittajille ja maanrakennusurakoitsijoille. Tällä viikolla aloitetaan myös keittiöfirmojen tapaamiset.

Soitin tänään taas hallinto-oikeuden kirjaamoon ja tiedustelin, missä vaiheessa leiman laittaminen mahtaa olla. Olivat kuulemma joutuneet vielä pyytämään kunnalta julkipanoilmoitusta, mikä oli tietysti viivästyttänyt käsittelyä. Emme lähettäneet tuota päätöksen liitteenä ollutta ilmoitusta oikeuteen, koska sieltä neuvottiin lähettämään pelkkä päätös, ilman liitteitä. No, nyt asia on kuitenkin kunnossa ja päätös kuulemma pyritään käsittelemään vielä tämän päivän aikana.

Kategoria(t): Tontti Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s