Ensimmäiset luonnokset

Kävimme arkkitehdin toimistolla eilen ja hän olikin jo tehnyt ensimmäiset pohjapiirrosluonnokset ja hahmotellut talon mallia. Pidimme piirustuksista kovasti, tosin makuuhuoneiden määrästä oli vähän epäselvyyttä. Me olimme ajatelleet neljää makuuhuonetta (yksi vanhemmille, kaksi lapsille ja yksi työ/vierashuone), mutta hän oli ymmärtänyt meidän haluavan kolme makuuhuonetta. Huoneen saa kuitenkin kuulemma hyvin sopimaan vielä. Kodinhoitohuone oli kovin pieni, sitä ainakin haluamme isommaksi, ja takkahuoneen kokoa ja tarpeellisuutta pohdimme.

Arkkitehti ehdotti katon malliksi pulpettikattoa, jossa on meille hieman sulattelemista. Me kun olimme alun perin ajatelleet aika perinteisen tyylistä taloa, vaikka modernimmatkin talot ovat kyllä jo alkaneet viehättää. Kuten hän sanoi, puolitoistakerroksinen rinnetalo ei ole mikään kovin perinteinen malli muutenkaan, ja kieltämättä tällä paikalla pulpettikatto voisi näyttää hyvältä.

Aika monta kysymysmerkkiä saimme jo eilisiltana aikaan, mutta täytyy tässä vielä kerätä perusteellisempaa kommenttilistaa lähiaikoina.

Alakerta

Kategoria(t): Suunnittelu Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s