Blogeja

Olen tässä lämmitellyt mahdollista tulevaa rakennusprojektia varten lukemalla muiden kokemuksia erinäisistä rakennusblogeista. Ehkä olen jo koukussa niihin, kun iltamyöhällä huomaan kerta toisensa jälkeen lukevani ”vielä yhden kirjoituksen.”

Ensimmäinen lukemani rakennusblogi taisi olla viime vuonna löytämäni Siuron Helmi. Hyvin kirjoitetusta blogista oli hyvä ottaa ensituntumaa talonrakennukseen.

TM Rakennusmaailman innoittamana selasin läpi tyylikkään Valkoisen Harmajan, tosin ohittaen suuren osan sisustusartikkeleista. Sisustaminen ei oikein vielä tunnu ajankohtaiselta, kun ei ole tonttiakaan 🙂

Saman lehden sivuilta löytyi myös suosittu Koti Lahelaan. Sekin on oikein hyvin kirjoitettu, havainnollinen ja mukaansa tempaava, suosittelen lämpimästi. Muitakin samassa lehdessä esiteltyjä blogeja varmaan tulen vielä lukemaan kunhan ennätän.

Raksakimpan pitkästä blogilistasta poimin alkuun Kotilomme, lähinnä sijainnin ja rakennusliikkeen käytön perusteella. Siitä jäi päällimmäisenä mieleen panostus sähköpäivänvaloon. En ole tainnut sellaista vielä elävänä kokea, olisi kyllä mielenkiintoista päästä näkemään moinen.

Tällä hetkellä kuljen läpi Herrasväelle Kartanon. Vaihteeksi taas naisnäkökulmaa, mukava niin. Erityiskiitokset sinne eloisasta kirjoitustyylistä ja hintojen raportoinnista.

Näissä kaikissa talo on jo varsin pitkällä ellei valmiskin, useimmissa jo asutaan. Täytyypä vielä löytää sellainen blogi, jossa ollaan vasta aivan alussa, niin pääsen seuraamaan etenemistä reaaliajassa.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s